Arumun: Să o cunoaștem mai bine pe Franceska, o scurtă prezentare a ta: de ce ai ales România pentru studii și cum ai ajuns la București?

F. KERI: Mă numesc Franceska, am ales România datorită oportunitățiilor educaționale pe care le am avut prin programul național al românilor de pretundeni, eu fiind de etnie aromână. După ce am examinat mai multe facultăti din România am ajuns la concluzia că ceea care mi se potrivea mie era Facultatea de Drept, pentru că doream să profesez în viitor ca avocat alegand Facultatea de Drept -Universitatea din București deoarece este una dintre facultățile de top din țară fiind si o facultate cunoscută la nivel European. 

Arumun: Cum a fost perioada de studenție și care au fost ambițiile tale?

F. KERI: A fost o perioadă grea la inceput, fiind departe de familie si intr-o țară in care eu nu cunosteam asa de bine limba dar nici societatea în care trebuia să mă integrez. Dupa un an de pregătire lingvistică am reușit sa vorbesc și sa inteleg bine limba română cunostinte ce m-au ajutat să mă integrez în societate și într-un final să absolv și facultatea pe care îmi doream.

Arumun: Astăzi ca absolventă, care este activitatea ta?

F. KERI: În momentul de față lucrez la o societate notarială pe postul de consilier juridic și colaborez cu o societate de avocatură.

Arumun: Cum crezi că poți ajunge să-i ajuți pe alții care ar dori să-ți urmeze calea?

F. KERI: Pot să zic că este o cale grea dar nimic nu este imposibil!

Arumun: Cum a apărut ideea agenției și ce servicii oferiți?

F. KERI: Ideea deschiderii societății, am avut-o după ce multe persoane, cetățeni străini, mi-au cerut ajutorul în procesul de obținere al actelor necesare pentru a lucra sau a continua studiile pe teritoriul României. Așa că am decis să deschid “Fran Right SRL,, pentru a veni în ajutorul cetățenilor străini ce doresc să lucreze sau să urmeze studiile în România. 

GIF Image