Pictorul albanez cunoscut pe plan internațional, Agim Sulaj, a deschis expoziția titulata „Eroi” la Tirana, unde prezintă unele dintre cele mai bune lucrări.

Celebrul pictor a prezentat 25 de tablouri în expoziția sa. Într-o declaratie, pictorul spune că de data aceasta există lucrări, dedicate situației dificile cu pandemia globală prin care trecem, dar există și alte tablouri cu impresii pictate, precum și imagini istorice.

“Eroi”, o dedicație a situației și dificultăților create de covid-19 printr-o imagine. Toate vin ca amintiri, impresii pictate și imagini istorice. Dar covid-19 nu-l oprește pe artist”, spune pictorul care și-a deschis expoziția pe 11 decembrie.

Agim Sulaj spune că expoziția va dura până la jumătatea lunilor februarie a anului viitor. Dar, chiar dacă a fost un an dificil, pictorul a continuat să participe la diferite competiții.

 „Anul acesta, deși foarte dificil, nu mi-a oprit activitatea. „Mă bucur că am dat noi emoții, premii ăi evaluări vieți mele artistice”, spune el.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here