Au început primele pregătiri pentru cel mai important eveniment al muzicii ușoare albaneze, cel de-al 62-lea Festival al Cantecului de la RTSH. A început difuzarea spotului pe rețeaua de Radio Televiziune Albaneză, prin care cântăreți, compozitori și textieri sunt invitați să participe la prima etapă a celei de-a 62-a ediții a Festivalului Cântecului, care are loc în fiecare sfârșit de an, la RTSH. În acest an, au fost introduse sigla festivalului și, de asemenea, adresa de e-mail. Ca în fiecare an, solicitantul trebuie să garanteze originalitatea creației muzicale și trebuie să trimită la e-mailul oficial al acestui festival piesa orchestrală completă împreună cu vocile însoțitoare, instrumentalul cântecului, textul, precum și numele autorilor. Melodia nu trebuie să dureze mai mult de 4 minute.
Se cere ca numele autorilor melodiei concurente să fie însoțite de o fotografie a artistului sau a grupului care interpretează, cu biografia acestora, precum și de un număr de contact sau de e-mail.
Toate melodiile concurente, odată acceptate, vor merge într-o etapă de selecție de către o comisie stabilită de consiliul festivalului.

GIF Image