Adunarea Națională convocată de Sali Berisha în „Air Albania” a votat în favoarea demiterii lui Lulzim Basha din funcția de președinte al partidului

Democrații au văzut pe 11 decembrie un Partid Democratic  divizat.

4446 de delegați au votat în favoarea demiterii lui Basha din funcția de președinte al DP. Din 4934 de delegați, 4491 au participat la vot și 4446 dintre ei au votat în favoarea demiterii lui Basha din funcția de președinte al DP. După ce delegații Adunării Naționale au votat în favoarea demiterii liderului Partidului Democrat Lulzim Basha, fostul premier a vorbit dur împotriva lui, numindu-l cadavru politic.

Delegații chemați de Berisha la „Air Albania” au decis, de asemenea, să-l demită pe secretarul general al Partidului Democrat, Gazment Bardhi, precum și pe cei trei vicepreședinți, Grida Duma; Jorida Tabaku și Enkelejd Alibeaj. Demiterea acestora s-a făcut pe motiv că nu au fost aleși conform statutului partidului.

Din momentul aprobării demiterii lui Basha la referendumul din 18 decembrie și până pe 22 martie, când potrivit lui Berisha va fi ales noul președinte, Partidul Democrat va fi condus de o comisie formată din 29 de membri.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here