Un eveniment macabru a avut loc în Fier, unde un copil de 8 ani a fost ucis de vecinul său. Pentru Klodian Çalamëni, în vârstă de 38 de ani, se cere mai mult decât pedeapsa maximă, în timp ce locuitorii au suferit ani de zile prezența lui din cauza comportamentului inadecvat și criminal. Părea a fi o crimă premeditată, deoarece bărbatul de 38 de ani era cunoscut ca un bărbat violent. A fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru răpirea în colaborare a unei minore, dar a violat și o femeie în acea zonă, dar nu a fost pedepsit.

Trupul nesufletit minorului a fost găsit în acest colț al curții acoperit cu noroi. Bărbatul de 38 de ani, care era beat, a fost imediat încătușat. Ulterior a recunoscut crima, dar nu și-a exprimat remuşcări. „L-am lovit pentru că m-a înjurat când mi-a returnat bicicleta”, a spus el.

Anchetatorii leagă motivele de tulburările psihice ale făptuitorului. În timp ce avocatul Ermal Ahmataj spune exact contrariul. El a stăpânit faptul că autorul este din punct de vedere mental capabil. Și că ar trebui condamnat, conform articolului 79 din Codul penal, la închisoare pe viață. Potrivit acestuia, orice situație care îl face incompetent mintal îl salvează de la închisoare pe viață.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here