Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) a anunțat astăzi prin un comunicat căteva precizări privind rezultatele evaluării cererilor de finanțare.

“Ca urmare a numeroaselor întrebări venite din partea mediului asociativ românesc din afara granițelor țării privind rezultatele evaluării cererilor de finanțare depuse până la 15 martie 2021, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) face următoarele precizări:

Având în vedere că acest an este marcat de dificultăți generate de pandemia cu noul coronavirus, la acest moment, DRP, instituție publică finanțată total prin bugetul Secretariatului General al Guvernului (SGG) conform HG nr. 137/2020, nu a primit încă alocarea bugetară prevăzută în bugetul de stat 2021.

În consecință, DRP nu poate momentan să demareze procesul de distribuire a resurselor financiare destinate finanțărilor nerambursabile și proiectelor proprii.

Vă invităm să ne urmăriți în continuare pe site-ul nostru și pe rețelele noastre de socializare pentru a fi la curent cu toate noutățile”! se încheie comunicatul de presă.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here