Departamentul pentru Românii de Pretutindeni anunță continuarea sesiunii de înscriere în Programul de Tabere ARC 2024 până joi, 27 iunie 2024. Ca urmare a definitivării coordonatelor logistice, pe locurile rămase disponibile, cei interesați au oportunitatea să se înregistreze în aplicația https://dprp.arc.inspect.com.ro/ până joi, 27 iunie 2024, ora 23:59, ora României.

3 pași obligatorii pentru a vă înscrie cu succes:

  1. Crearea unui cont
  2. Logare în cont și completare informații solicitate ;
  3. Verificare și validare din partea DRP.

Important:

Crearea unui cont nu este suficientă pentru participarea automată în programul de tabere ARC.

Este necesar să vă logați în contul creat și să completați toate informațiile solicitate. Acest aspect este valabil atât pentru conturile create de instituții cât și pentru voluntari.

Completarea formularului de înscriere, fără verificarea și validarea acestuia de către DRP, de asemenea, nu generează participarea automată în programul de tabere ARC. Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP), în colaborare cu Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, cu sprijinul Direcțiilor Județene de Tineret și Sport și al Patriarhiei Române, organizează în acest an cea de-a XV-a ediție a Programului de Tabere „ARC”.

GIF Image