E a făcută mândră o întreagă națiune, Luiza Gega este primită cu onoare la Rinas. Atleta a făcut mândră o întreagă națiune. Ea a intrat nu doar în istoria Campionatului European cu recordul stabilit în cursa ei, ci și în istoria sportului albanez ca prima sportivă care a adus o medalie la atletism.

Astăzi Campioana Europei la 3000 de metri cu obstacole, Luiza Gega a fost întâmpinată cu imnul național al Albaniei pe aeroportul Rinas. Sportiva a revenit în tara sa unde a fost primită la Rinas de ministrul Educației și Sportului Evis Kushi și de președintele KOKSH, Fidel Ylli. Sportiva albaneză Gega a considerat realizările sale ca fiind o muncă grea și plină de sacrificii, spunând că nu se va opri și că este mândră de culorile drapelului pe care îl reprezintă. Purtând o medalie de aur, Luiza Gega a spus că a reușit să arate Europei că până și albanezii pot reuși.

“Vă mulțumesc pentru această primire călduroasă. Poate că am obosit mult ca să fiu unde sunt astăzi. Am ales să reprezint culorile drapelului meu cât mai decent posibil și sunt foarte mândra. Am arătat în sfârșit Europei că si noi putem. Dacă muncești mult și dacă iubești această țară poți reuși. ​​Lucrurile s-au schimbat în ultimii ani pentru sport. Mi-au dat un impuls mai mare pentru tot sprijinul. Am făcut toate acestea pentru ca această medalie să vină . Sunt foarte fericita că am reușit. Și tinerii albanezi pot reuși și oricine iubește această țară. Singura că nu aș fi reușit dacă nu aș fi avut sprijinul antrenorului”, a spus Luiza.

Marți, la ora 10:00, va avea loc ceremonia în onoarea Luizei Gega, care a fost declarată campioană europeană la atletism. Primarul Tiranei, Erion Veliaj, invită toți cetățenii să se alăture mâine ceremoniei care va avea loc pe Bulevardul „Dëshmorët e Kombit” din capitală.

„NE VEDEM MâINE la ora 10.00 la ceremonia specială în cinstea Luizei Gega oricine și vrea să aplaude pe prima campioană europeană de atletism care poartă tricoul roș-negru al Albaniei”.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here