Cea de-a treisprezecea ediție a programului de tabere ARC, va începe luni 18 iulie.

Timp de cinci săptămâni, elevi și tineri români din Ucraina, Albania, Serbia, Bulgaria, Macedonia de Nord, Franța, Grecia, Italia, Austria, Germania, Portugalia, Belgia, Cehia, Emiratele Arabe Unite, Canada și Irlanda de Nord vor participa la ateliere de limba română și își vor aprofunda cunoștintele de cultură, istorie, geografie și civilizație românească.

Programul de anul acesta se va desfășura în Centrele de Agrement Oglinzi, jud. Neamţ, în perioada 18 iulie-22 august a.c. și Sângeorz -Băi, jud. Bistrița-Năsăud, în perioada 18 iulie – 15 august a.c., în serii consecutive de câte şapte zile.

Ediția anului 2022 va aduce laolaltă peste 1200 de elevi, studenți, tineri și profesori români atât din comunitățile istorice cât și din diaspora. Elevii din Albania asteapta cu nerabdare! Ei vor pleca câtre Centrele de Agrement Oglinzi, jud. Neamţ, în perioada 1 august – 8 august. Acest program este organizat Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP), în parteneriat cu Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse si Ministerul Sportului.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here