S-a deschis la Gjirokastra, cea de-a 6-a ediție a Anifest A-Gjiro, Festivalul Internațional European de Film pentru Copii. La acest event se vor proiecta filme europene pentru publicul tânăr.

Festivalul face parte din activitățile culturale, artistice, sportive etc. pe care le-am întreprins în sprijinul copiilor, educației și divertismentului acestora.

Premierul Gjirokastrei dl. Flamur Golemi prezent la eveniment, a spus “Vom continua să organizăm diverse activități pentru copii, precum și investiții în serviciul lor pentru construirea de locuri de joacă sau colțuri sportive în oraș și unități administrative.

Această organizație a municipiului Gjirokastra, în cooperare cu Maku Production, va aduce pe ecranul cinematografului pentru tinerii spectatori, filme de calitate ale cinematografiei europene pentru copii.

Potrivit directorului festivalului Artan Maku, Gjirokastra este un oraș special pentru organizarea unor astfel de activități, inclusiv proiecția de filme pentru copii. „Ne propunem să atragem spectatori mici pentru a difuza filme pe ecranul cinematografului. În profilul său, acest festival de film este încă o activitate pentru copii, în timp ce filmele participante transmit valori atractive și educative ”, spune directorul festivalului.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here