Departamentul pentru Românii de Pretutindeni anunță prelungirea sesiunii de înscriere în Programul de Tabere ARC 2024 până la data de 17 iunie 2024. Cei care nu au reușit să se înscrie sau să finalizeze procesul de înregistare în aplicația https://dprp.arc.inspect.com.ro/ o mai pot face până luni, 17 iunie, ora 23:59, ora României!Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP), în colaborare cu Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, cu sprijinul Direcțiilor Județene de Tineret și Sport și al Patriarhiei Române, organizează în acest an cea de-a XV-a ediție a Programului de Tabere „ARC”.

Taberele din acest an se vor desfășura simultan, în serii consecutive de câte șapte zile, de marți până marți, în perioada iulie – septembrie 2024, în următoarele locații:

  1. Centrul de Agrement Codrii de Aramă – Agafton, județul Botoșani
  2. Centrul de Agrement Sângeorz – Băi, județul Bistrița-Năsăud 
  3. Centrul de Agrement Poiana Pinului, județul Buzău
  4. Centrul de Agrement Căprioara, județul Hunedoara
  5. Centrul de Agrement Oglinzi, județul Neamț
  6. Centrul de Agrement Gălăciuc, județul Vrancea

3 pași obligatorii pentru a vă înscrie cu succes:

  1. Crearea unui cont -> https://dprp.arc.inspect.com.ro/ ;
  2. Logare în cont și completare informații solicitate ;
  3. Verificare și validare din partea DRP.

Important:

– Crearea unui cont nu este suficientă pentru participarea automată în programul de tabere ARC.

-Este necesar să vă logați în contul creat și să completați toate informațiile solicitate. Acest aspect este valabil atât pentru conturile create de instituții cât și pentru voluntari.

-Completarea formularului de înscriere, fără verificarea și validarea acestuia de către DRP, de asemenea, nu generează participarea automată în programul de tabere ARC.

GIF Image