Cunoscutul actor Genc Fuga, care în urmă cu câteva zile a suferit un accident vascular cerebral, a afectat întreaga opinie publică. Soția sa, actrița Eni Jani, anunță că viața lui este în afara pericolului. Actrița și regizorul a făcut o reacție lungă pe rețelele de socializare, povestind despre situația actuală a actorului și mulțumind public tuturor celor care l-au ajutat în această situație dificilă.
„Genci, cu Dumnezeu în primul rând și cu toată dragostea de oameni, amândoi vom avea un drum greu în față… dar așa cum trebuie pentru că mulți oameni cu generozitatea lor au făcut posibil ca acest drum să fie accesibil”. Pe lângă implicarea în rețelele de socializare care i-au asigurat actorului 43 de milioane de lei vechi, guvernul a decis să acopere un fond pentru tratamentul actorului, Genc Fuga.
Guvernul albanez a cheltuit un fond în valoare de 2 milioane de lek pentru tratamentul actorului, care a suferit un accident vascular cerebral în urmă cu câteva zile. Fuga a fost nevoit să sufere de urgență o intervenție chirurgicală care l-a costat 19 mii de euro în spitalul american, unde s-a făcut intervenția de urgență. Fondul guvernamental de 2 milioane este destinat să continue redresarea sănătății actorului.

GIF Image