Toate persoanele care nu au bilete pentru finala ‘Conference League’, au alte două opțiuni la Tirana.

Pentru fanii Romei și Feyenoord care nu pot participa la finala ‘Conference League’ de pe stadion, în capitală vor fi amenajate două Fan Zone.

Vestea bună pentru suporterii ambelor echipe a fost dată de primarul Veliaj, care a spus că meciul poate fi urmărit la Amfiteatrul Tirana și zona pietonală ‘Murat Toptani’.

„Am pregătit Amfiteatrul Lacului, unde vor fi plasați fanii Romei, care vor urmări meciul pe mari ecrane, dacă nu au bilete. La fel vom face și cu fanii Feyenoord, care vin din Rotterdam, pe strada pietonală din Tirana”. Cu o zi înainte, guvernul a luat decizia de a stabili data de 25 ca zi liberă pentru toate instituțiile publice din districtul Tirana, în timp ce Municipiul Tirana a stabilit o zi fără mașini, pentru a facilita circulația suporterilor.

Președintele al asociației de suporteri, Kes Lau, crede că cel puțin 4000 de fani Feyenoord vor fi prezenți săptămâna viitoare la Tirana, fără a avea bilet pentru finala Ligii Conferințelor împotriva Romei. „Pentru meciul de pe stadionul relativ mic, cu o capacitate de 21 de mii de spectatori, oficial doar 4 mii de bilete sunt disponibile pentru suporterii ambelor finaliști. În total, aproximativ 8 mii de fani olandezi vor fi la Tirana”, crede Lau.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here