Ieri Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky a vorbit în parlamentul albanez.

„O tară mică pe hartă, dar cu o inimă mare”. Așa a spus marți, la prânz, președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, când ii s-a adresat Parlamentului albanez printr-o videoconferință din Ucraina. A făcut un apel puternic către guvernul albanez să ia măsuri dure împotriva Rusiei. Președintele Ucrainei a cerut restricționarea comerțului cu Rusia și închiderea porților pentru navele și turiștii ruși.

„Băncile rusești ar trebui excluse complet din sistemul bancar, oricât de dificil ar fi acesta. Dacă nu este făcut astăzi, mâine Rusia o va folosi pentru a vă afecta financiar țările în viitor. „Trebuie să restricționezi sosirea turiștilor ruși, pentru că nu știi cine va veni, oricare dintre ei poate fi autorul masacrului de la Bucha”.

În timp ce mulțumește țării noastre pentru sprijin, președintele Ucrainei a reamintit că sunt țări mari care au un impact mic, dar există și „țări mici pe hartă cu inimă mare”.

„Nu ne abatem de la acest război. Împreună ne angajăm pentru o Europă unită. Votul tău va fi auzit în sprijinul nostru. Toată lumea din lume își arată caracterul. Unul poate fi mic pe hartă, dar are o inimă mai mare. Mulțumesc Albania, mulțumesc pentru sprijin. Glorie Ucrainei “.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here