Premierul Edi Rama a dat din nou semnale de intervenție a guvernului pentru a controla prețul de vânzare al combustibilului. El a anunțat înființarea unui consiliu special, care va include furnizori, oameni ai companiilor petroliere și reprezentanți guvernamentali, unde vor stabili și prețul de vânzare al petrolului.

El a indicat că în 24 de ore vor veni cu un act normativ, care să permită guvernului să intre în administrarea aprovizionării cu petrol, împreună cu furnizorii. Rama a spus că acest lucru se va face prin Consiliul Național de Aprovizionare cu Petrol și că oricine stabilește prețuri neaprobate, va pierde punctul de combustibil.

“Cred că trebuie să fii conștient că aparții acelei părți a societății care trebuie să facă sacrificii. Acesta nu este momentul să câștigi, ci să reziste și să-ți împărțim povara.

Avem obligația de a suporta povara. Guvernul, fiecare are obligația să-și poarte partea din povară. Vă veți păstra partea dvs. că nu s-ar putea întâmpla să câștigați mai mult decât aveți nevoie pentru a continua să aprovizionați poporul albanez, iar în aceste condiții în termen de 24 de ore vom trece un act normativ și guvernul va intra în administrația de aprovizionare împreună cu dumneavoastră, printr-un Oficiu Național de Aprovizionare cu Combustibili și în fiecare zi dumneavoastră și guvernul nu veți avea niciun preț neaprobat de consiliu. Cine o va face va pierde benzinăria”, a spus Rama.

Cetățenii protestează de câteva zile împotriva creșterii puternice a prețului petrolului din ultimele zile.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here