Armand Duka a primit al șaselea mandat la directua fotbalului albanez. Din câte se pare, nici șantajul lui Erion Veliaj, nici intervenția cu instanța și procurorul nu au reușit să influențeze alegerea președintelui Federației Albaneze de Fotbal. Duke a câștigat al șaselea mandat cu 37 de voturi în timp ce Sulejman Starova 4. Încă două voturi au fost declarate nule.

La această Adunare au fost prezenți 43 de delegați cu drept de vot din 55 în total. Armand Duka a fost declarat câștigător în primul tur, obținând majoritatea voturilor. Armand Duka a fost ales președinte al Federației Albaneze de Fotbal, pe care o va conduce încă 4 ani, luând astfel al șaselea mandat după votul în Adunarea Electorală. Aceste alegeri nu au fost nici normale, nici calme, după intervenții și presiuni din partea politicii, deoarece astăzi s-a dat dovada că fotbalul a câștigat împotriva oricărei încercări de a perturba această competiție.

În lipsa principalului său rival, Dritan Shakohoxha, care nu s-a prezentat în această Adunare ca în trecut, Duke a câștigat cu aproape unanimitate de voturi, Starova reușind să obțină 4 voturi la aceste alegeri.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here