La data de 25.01.2022  ambasadorul României, E.S. dl. Octavian Șerban a efectuat o vizită în localitatea Fier ocazie cu care a avut o întrevedere cu primarul localității dl. Armando Subashi, liderul Politic al Partidului Socialist pentru localitatea Fier dl. Taulant Balla.

Ambasadorul Șerban a participat la asistența oferită de România care a constat în echipamente medicale cum ar fi aparatele respiratorii de terapie intensivă și defibrilatoare pentru spitalurile din Fier si Divjake.

Este un gest pe care Agenția Română de Asistență și Cooperare Internațională, parte a Ministerului Afacerilor Externe, îl face pentru solidaritate cu Albania în aceste vremuri tulburi. Singura lecție bună pe care ne-a dat-o pandemia este că nu poți fi egoist dacă ne vindecăm, ne vindecăm toții. In această cheie trebuie interpretată oferta României” a spus E.S. dl. Octavian Șerban pentru media prezentă la eveniment.

România a oferit sprijin și ajutor umanitar autorităților albaneze în urma situației dramatice generate de seria de cutremure care a lovit Albania în anul 2019.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here