Laboratorul „Dr. Limbach” este deja la Tirana. Laboratorul german s-a deschis miercurea la data de 2 iunie 2021. La acest moment inaugural special a participat fondatorul rețelei de laboratoare „Limbach e Limbach Gruppe SE”, dr. Limbach.

Împreună cu colegii săi Dr. Limbach a introdus cea mai recentă tehnologie în acest domeniu, nu numai în Albania, ci și singura din Balcani. Laboratorul își propune să efectueze zilnic toate testele biochimice și imunologice, cu precizie și viteză maximă, în conformitate cu standardele pe care laboratoarele „Dr. Limbach” le au în toată Europa.

Între timp, fiecare test care nu este efectuat în Tirana, este trimis la unul dintre laboratoarele rețelei „Limbach” și răspunsul vine în termen de 48 de ore. Laboratorul are un sistem complet automatizat și o echipă de ingineri de la prestigioasa companie „Siemens” din Austria a lucrat la instalarea acestuia.

Pentru a ajunge în această zi, echipa angajată a fost instruită în Haidelberg, Germania și continuă să participe la instruire continuu, fiind în comunicare intensă cu cele mai recente actualizări de tehnologie medicală.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here