Jon Karamitru në proceset demokratike 1989. Kjo është një foto nga arkivat e Agjencisë Rumune  AEGERPRES.

Fotoja mban datën 23 dhjetor 1989, dhe në të shfaqet aktori Jon Karamitru në Selinë e Komitetit Qëndror. 

Figura e tij lidhet ngushtë me ngjarjet e dhjetorit të vitit 1989, ku spikati personaliteti i tij drejtues.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here