Premierul Rama discuție cu miniștrii pentru analiza ultimelor 12 luni și proiectele anului nou

Urmează discuția-maraton a primului ministru Rama cu miniștrii guvernului pentru a analiza ultimele 12 luni și proiectele din acest an. Prim-ministrul Rama declară că analiza detaliată a anului 2022 face guvernul și mai optimist pentru 2023 și oferă posibilitatea unei reflecții utile asupra fiecărui sector.
„Astăzi continuăm discuția maraton de început de an, unde analiza detaliată a ultimelor 12 luni ne face foarte optimiști pentru 2023, ne oferă și posibilitatea unei reflecții foarte utile asupra fiecărui sector”, scrie Rama pe Rețeaua socială Facebook. Rama s-a întâlnit și ieri (4 ianuarie) cu miniștrii la „Vila 31”.
Șeful guvernului consideră că 2022 este un record absolut pentru exporturile agricole. În acest context, Rama declară că ambiția guvernului este de a ajunge la 1 miliard de dolari și de a face din Albania campioana Balcanilor la exporturile agricole până în 2023.
„2022 nu este doar un record absolut al exporturilor agricole, ci și atingerea obiectivului ambițios de jumătate de miliard USD. Dar ambiția noastră este să ajungem la 1 miliard USD și să facem Albania tara campioana a Balcanilor și la exporturile agricole… “scrie Rama.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here