Mesajul Secretarului de stat Gheorghe Cârciu cu prilejul sărbătorilor de iarnă 

Cu prilejul frumoaselor sărbători de iarnă, Secretarul de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Gheorghe Cârciu adresează tuturor romanilor de pretutindeni un mesaj de felicitare. Potrivit comunicatului DRP dl. Gheorghe Cârciu transmite următorul acest mesaj si din partea echipei DRP:

“𝐷𝑟𝑎𝑔𝑖 𝑟𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑖 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑒𝑡𝑢𝑡𝑖𝑛𝑑𝑒𝑛𝑖,

Vă transmit, atât din partea mea, cât și din partea întregii echipe a Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, să petreceți sărbătorile de iarnă înconjurați de cei dragi, în pace și împlinire!

Zilele de sărbătoare creștină ne reamintesc de frumusețea obiceiurilor românești, pe care le păstrăm cu toții în sufletele noastre, dar și despre gesturile de bunătate și solidaritate pe care le oferim celor din jurul nostru. În Noul An să ne ridicăm mai puternici, mai uniți și încrezători în ceea ce ne propunem!

Prin acțiunile derulate la nivelul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni suntem alături de fiecare român din diaspora și comunitățile istorice. Ne dorim proiecte solide, multianuale, menite să păstreze și să promoveze identitatea noastră etnică, lingvistică, culturală și spirituală. În felul acesta, împreună păstrăm vii limba și tradițiile românești, oriunde alegem să fim.

𝐶𝑟𝑎̆𝑐𝑖𝑢𝑛 𝐹𝑒𝑟𝑖𝑐𝑖𝑡 𝑠̦𝑖 𝐿𝑎 𝑀𝑢l𝑡̦𝑖 𝐴𝑛𝑖!

𝑆𝑎̆ 𝑖̂𝑛𝑡𝑎̂𝑚𝑝𝑖𝑛𝑎𝑡̦𝑖 𝑁𝑜𝑢𝑙 𝐴𝑛 𝑐𝑢 𝑐𝑟𝑒𝑑𝑖𝑛𝑡̦𝑎̆, 𝑠𝑎̆𝑛𝑎̆𝑡𝑎𝑡𝑒, 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑒 𝑑𝑒 𝑚𝑢𝑛𝑐𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑖̂𝑛𝑡̦𝑒𝑙𝑒𝑝𝑐𝑖𝑢𝑛𝑒!

Gheorghe Carciu Secretar de Stat și echipa Departamentului pentru Românii de Pretutindeni

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here