Maratonul din Tirana 2022 revine pe 23 octombrie ca cel mai mare eveniment sportiv al capitalei, cu participarea a 2500 de alergători din întreaga lume. Acest eveniment este organizat cu aprobarea a trei itinerarii aprobate de Federația Mondială de Atletism și cu sprijinul Federației Albaneze de Atletism, dându-i seriozitatea unei activități internaționale. Toți cei care doresc să concureze vor trebui să se înregistreze până pe 17 octombrie și li se vor pune la dispoziție numerele de cursă și cronometrele pe 21 și 22 octombrie 2022 la cortul de serviciu lângă piața „Skenderbej” amenajată de organizatori. Programul acestui serviciu va fi de la 09:00 la 20:00. Cetățenii se pot înregistra pe site-ul oficial online al Maratonului Tirana www.tiranamarathon.com, în secțiunea de înregistrare, precum și în toate punctele de service EasyPay din Albania. http://www.easypay.al/vendodhja-e-agjenteve-easypay/. Toți participanții de la toate categoriile care vor ajunge în zona de sosire vor primi medalia de participare.

Regulament:

1-Nu este permisă participarea la una dintre cursele Maratonului Tirana, folosind alte echipamente sportive sau transport cu motor. Nu este permis în competiție orice tip de echipament sportiv sau transport motorizat, care poate dăuna siguranței, concurenței loiale sau sănătății participanților sau spectatorilor. De exemplu, acestea includ biciclete, patine, hover boards etc.

(2) Nu este permisă însoțirea participanților cu biciclete, patine și alte mijloace de transport sau animale, ceea ce duce la descalificarea participantului respectiv.

(3) În cazul acțiunilor care perturbă buna desfășurare a evenimentului sau care pun în pericol siguranța participanților, organizatorul este autorizat să oprească și să descalifice în orice moment persoana în cauză din competiție.

(4)-De-a lungul traseului cursei vor exista puncte de alimentare cu apă. Acestea vor fi amplasate aproximativ la fiecare 2 km.

(5)-Evenimentul Maratonul Tirana se va desfășura în toate condițiile meteo.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here