“Homeland Justice” publică datele a aproximativ 7.000 de ofițeri de poliție

De săptămâni, hackerii iranieni publică date sensibile, în mare parte legate de Poliția de Stat. Se pare că nu se vor opri. Hackerii au publicat datele a aproximativ 7.000 de polițiști. Hackerii așa-numitului grup “Homeland Justice” au publicat datele personale ale a 6.899 de polițiști de stat.
Prin intermediul platformei de comunicare, Telegram, au publicat 4 liste cu uniforme albastre, cu date precum identitatea persoanei, codul de identitate, vârsta, locul nașterii și fotografie. Printre angajați se numără foști ofițeri care au părăsit gradele poliției de ani de zile.
Materialul distribuit este însoțit de un avertisment din partea grupului de hackeri care scriu: Poate că oamenii de pe această listă sunt următoarea țintă. Atenție!
În urmă cu câteva zile, pe platforma de comunicare Telegram au fost publicate 49 de liste lungi cu identitatea persoanelor, numărul lor de identitate, vârsta, locul nașterii și fotografia lor din sistemul TIMS. Nu s-au dat însă alte detalii cu privire la ce sunt suspectate persoanele, dar s-a bănuit că materialele aparțin sistemului MEMEX administrat de Poliția de Stat. Într-o reacție ulterioară, această afirmație a fost respinsă de Poliția de Stat, care a insistat ca datele sensibile administrate și legate de activitatea poliției să nu fie afectate sau deteriorate.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here