Întrevederea ambasadorului României E.S. Octavian Șerban cu Șeful Partidului Libertății, Ilir Meta

Șeful Partidului Libertății, Ilir Meta, s-a întâlnit astăzi, la sediul PL, cu ambasadorul României la Tirana, E.S Octavian Șerban. Într-o postare pe rețelele de socializare, Meta subliniază că relațiile dintre cele două țări ar trebui consolidate și mai mult, în interesul unor obiective strategice comune.

„Am împărtășit evaluările pentru relațiile excelente dintre cele două țări prietene, parteneri din NATO și organizațiile euro-atlantice, relații care ar trebui consolidate și mai mult, în interesul unor obiective strategice comune”, scrie Meta pe Facebook.

În cadrul conversației cu ambasadorul României la Tirana, E.S Octavian Șerban, fostul președinte Meta s-a concentrat pe prioritatea majoră, apartenența Albaniei la UE. “Partidul Libertății rămâne dedicat cu mare angajament pentru realizarea cât mai rapidă posibil a aderării Albaniei la Uniunea Europeană, luptei împotriva crimei organizate și corupției, restabilirii statului de drept”. Această conversație caldă este reflectată și de fotografia pe care Meta a distribuit-o, unde se pare că au avut multe de discutat cu ambasadorul României pe o serie de probleme majore.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here