Medicului în stare gravă i s-a comunicat măsura “arestului la domiciliu”

După arestarea pentru luare de mită, medicul Fitim Marku a fost trimis la spital, în stare gravă. Medicul Fitim Marku, care a fost arestat în urmă cu trei zile la Spitalul de Traumatologie sub acuzația de corupție, a fost sesizat de măsura „arestului la domiciliu”.
După arestare, Mark a suferit de ischemie cerebrală. Din cauza stării sale grave de sănătate, instanța a dispus măsura „arestului la domiciliu” pentru medic.
Medicul Spitalului de Traumatologie a fost arestat în flagrant în cadrul operațiunii de poliție codificată „Scanner”, precum și un medic și o asistentă din același spital.
Reamintim că în cadrul operațiunii de poliție codificată „Scanner”, în incinta Spitalului de Traumatologie a fost arestat medicul de resuscitare, Fitim Marku, precum și medicul cu inițialele S.B. iar asistenta cu inițialele K.B. Fitim Marku, arestat pentru corupție, a stabilit prețul pentru serviciul pe care l-a oferit pacienților. În conversația interceptată din 23 septembrie la 14:20, se dovedește că Marku cerea unui pacient 10.000 ALL.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here