Corupția în sănătate, un medic și o asistentă medicală au fost opriți

Corupția în sănătate este motivul pentru care un medic și o asistentă la Spitalul de Traumatologie au fost arestați astăzi.
Un agent sub acoperire în calitate de pacient a dezvăluit întreaga schemă a modului în care a fost luată mită. Dar cum s-au întâmplat toate acestea?
Un agent de politie s-a prefăcut de a fi pacient, pornind de plângerile cetățenilor că ar fi fost un medic în Spitalul de Traumatologie care a cerut mită pe perioada spitalizării. În momentul în care pacientul i-a oferit 20.000 de lei, în flagrant a fost arestat medicul Fitim Marku, care este însoțit acum la sediul poliției.
Într-o operațiune codificată „Scanner”, procuratura din Tirana, care a condus investigațiile timp de câteva săptămâni, a declarat că au arestat și un medic și o asistentă la Spitalul de Traumatologie.
În urma acțiunilor de investigare, cetățenii au fost prinși în flagrant și escortați la sediul poliției din Tirana; Fitim Marku, de profesie medic reanimator; K.B. cu atributii de asistenta medicala; și S. B., în serviciu medical.
Din investigațiile efectuate până acum s-a constatat că acești cetățeni au primit sume importante de bani de la pacienți asupriți pentru efectuarea de scanări la Spitalul de Traumatologie din Tirana.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here