Corupția în sănătate este motivul pentru care un medic și o asistentă la Spitalul de Traumatologie au fost arestați astăzi.
Un agent sub acoperire în calitate de pacient a dezvăluit întreaga schemă a modului în care a fost luată mită. Dar cum s-au întâmplat toate acestea?
Un agent de politie s-a prefăcut de a fi pacient, pornind de plângerile cetățenilor că ar fi fost un medic în Spitalul de Traumatologie care a cerut mită pe perioada spitalizării. În momentul în care pacientul i-a oferit 20.000 de lei, în flagrant a fost arestat medicul Fitim Marku, care este însoțit acum la sediul poliției.
Într-o operațiune codificată „Scanner”, procuratura din Tirana, care a condus investigațiile timp de câteva săptămâni, a declarat că au arestat și un medic și o asistentă la Spitalul de Traumatologie.
În urma acțiunilor de investigare, cetățenii au fost prinși în flagrant și escortați la sediul poliției din Tirana; Fitim Marku, de profesie medic reanimator; K.B. cu atributii de asistenta medicala; și S. B., în serviciu medical.
Din investigațiile efectuate până acum s-a constatat că acești cetățeni au primit sume importante de bani de la pacienți asupriți pentru efectuarea de scanări la Spitalul de Traumatologie din Tirana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.