Grupul de hackeri a publicat e-mailurile fostului Director General al Poliției de Stat

Grupul de hackeri, Homeland Justice, care a preluat atacul cibernetic asupra sistemelor de poliție, a publicat informații „top secret” despre evenimentele criminale care au avut loc în Albania. Materialele au fost preluate de pe e-mail sau din sistemele folosite de fosta șefă a Poliției de Stat, Gledis Nano. Grupul de hackeri a publicat și datele personale ale fostului ofițer șef de poliție din sistemul TIMS, precum și informații despre toate intrările și ieșirile din teritoriul albanez.

Datele publicate vorbesc despre mai multe planuri de criminali, în care au fost vizați prim-ministrul Kosovo, Albin Kurti și fostul lider al Partidului Democrat, Lulzim Basha. Scandalul se adâncește și mai mult atunci când sunt furnizate informații despre persoane cu antecedente penale semnificative, printre care Talo Çela.

Materialele publicate au fost protejate de secretul investigației și clasificarea lor ca atare a fost pentru o perioadă minimă de 10 ani.

Șeful guvernului albanez, Edi Rama, a avertizat că atacurile cibernetice din Iran vor avea loc din nou. Invitat la emisiunea „Wake Up America” ​​în SUA, Rama a spus că măsurile de protecție cibernetică ar trebui accelerate, deoarece regimul iranian este implicat în astfel de atacuri peste tot în lume.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here