Sala de concerte de la Universitatea de Arte va fi în curând renovată

Ministrul Culturii, Elva Margariti, într-o postare pe rețelele de socializare în cadrul „Zilelor Patrimoniului” anunță că monumentala sală de concerte a Universității de Arte va fi în curând gata să primească studenți, artiști și spectatori. Această sală este restaurată conform standardelor contemporane, datorită unei finanțări a guvernului albanez în cooperare cu TAP Albania.

Proiectul reunește o serie de parteneri, precum Ministerul Culturii și TAP (Trans Adriatic Pipeline), în capacitatea de cofinanțare a proiectului.

“Restaurarea monumentalei săli de concerte de la Universitatea de Arte a fost o provocare și o promisiune. În cooperare cu TAP-Albania, îi redăm demnitatea pierdută și foarte curând va fi gata să primească studenți, artiști și spectatori!”.

De-a lungul anilor, aceste spații impresionante au găzduit o varietate de activități culturale naționale și internaționale, de la spectacole de teatru până la concerte. Sala de concerte renovată de la Universitatea de Arte din Tirana va aduce beneficii nu numai cetățenilor din Tirana, ci și întregii comunități culturale albaneze.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here