Guvernul va confisca construcțiile neautorizate

Vicepremierul Belinda Balluku a dezvăluit miercuri cea mai recentă decizie a guvernului, în care construcțiile fără permisiune vor fi confiscate și vor fi folosite în uz public. Balluku a spus că construcțiile care vor fi confiscate vor fi date cetățenilor care sunt afectați de proiecte publice. Potrivit vicepremierului, scopul acestui proces este de a descuraja firmele de construcții care încalcă legea.

Cu o hotărâre aprobată în ședința de astăzi, Consiliul de Miniștri a decis confiscarea construcțiilor fără permisiunea constructorului, care a decis să se dezvolte dincolo de plan, pentru a-l legaliza ulterior. Vicepremierul Belinda Balluku a anunțat că etajele suplimentare ale clădirilor vor fi confiscate, pentru a fi folosite de stat și date cetățenilor.

„Nu va exista toleranță pentru constructorii care au încălcat. Tot ce este construit fără permisiune va merge în folosul oamenilor. Aceste clădiri, aceste etaje, acești metri pătrați vor fi folosiți pentru a găzdui familii nevoiașe, pentru nevoile statului, pentru birouri”.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here