Președintele Albaniei o onorează pe Rita Ora cu titlul „Naim Frashëri”

Presedintelel statului, E.S. Bajram Begaj a decorat-o pe cunoscuta artistă Rita Ora cu titlul „Naim Frashëri”, cu o zi înainte de marele concert de la Tirana. Președintele a decorat-o cu motivație; „În apreciere pentru contribuția adusă la ridicarea valorilor artistice și umane prin artă. Cu recunoștință pentru activitatea și rolul ei de ambasador în probleme de înaltă sensibilitate națională și globală”.
În urmă cu o zi, Rita Ora, împreună cu primarul Erion Veliaj, a fost la Liceul Artistic „Jordan Misja”. Unul dintre tineri a întrebat-o pe Rita cum a reușit să intre pe piața internațională.
Rita Ora, vedeta muzicii care locuiește în Regatul Unit, născută în Kosovo și ambasadorul UNICEF Marea Britanie, a vorbit despre dificultățile prin care a trecut, inclusiv despre culoarea pielii.
Cântăreața a spus că i s-a spus că pielea ei nu este atât de albă.
„Sunt kosovar, vin dintr-o țară numită Albania și de fapt este o țară plină de oameni minunați. Și mi-au spus: „Da, dar pielea ta… pielea ta este puțin mai închisă, nu ești chiar așa de alb”, iar eu am spus: Ce? Ai văzut oamenii care vin din țara mea? Suntem atât de exotici, arătăm de parcă venim din diferite țări, suntem frumoși pe dinăuntru și pe dinafară, nu doar fizic”, a spus cântăreața de renume mondial.
Marți, în cadrul Săptămânii Culturii Britanice, va concerta în Piața Scanderbeg, într-un concert gratuit pentru toți cetățenii.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here