Este suspendat din funcție directorul general al Poliției, Gledis Nano

„Nu și-a atins obiectivele!”, este suspendat directorul general al Poliției, Gledis Nano.

Directorul general al Poliției, Gledis Nano, a fost suspendat pentru neîndeplinirea anumitor obiective. Suspendarea din funcție a fost comunicată de ministrul de Interne, Bledi Çuçi, după ședința de guvern care a avut loc miercuri dimineață. Postul lăsat vacant de Nano va fi ocupat temporar de Toni Vocaj, în calitate de director comandant. În timp ce foarte curând este așteptată numirea directorului general al Poliției, pentru care se discută multe nume, printre care și actualul șef al AMP, Muhamet Rrumbullaku.

Gledis Nano este primul director general al Poliției de Stat din timpul guvernării socialiste care a fost suspendat cu motivația neîndeplinirii sarcinii.

Consiliul de Miniștri a aprobat astăzi decizia privind eliberarea din funcție a doi viceminiștri. Vicepremierul Belinda Balluku a declarat că guvernul a aprobat decizia de eliberare a ministrului adjunct al Apărării, Dallandyshe Bici, precum și a viceministrului Infrastructurii și Energiei, Ardi Veliu. Pentru evenimentele criminale recente, Çuçi îl face responsabil doar pe directorul general al Poliției de Stat.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here