Într-o ceremonie specială de recepție după victoria în meciul cu boxerul mexican Miguel Parra, premierul Rama i-a acordat boxerului Florian Marku „Steaua Recunoașterii”. Șeful guvernului l-a numit pe Florian Marku ambasadorul succesului roș-negru. Printre altele, Rama a spus că cazul atletei Luiza Gega și a lui Florian Marku va servi în viitor la bun venit tuturor sportivilor albanezi care ridică steagul roșu și negru în arena mondială.

Premierul a mai dezvăluit că odată cu sărbătorirea Luizei s-a deschis o tradiție care va fi urmată de toți cei care vor aduce medalii Albaniei, iar în septembrie va merge la Adunare pentru legea care dă gradul de „colonel”. „atleților care au primit medalii de aur în sportul lor.

În discursul său în fața publicului, boxerul a spus că nu a fost ușor să ajungi acolo unde este astăzi, cu titlul de campion. Marku a încheiat cu un mesaj către tineri, cerându-i să nu cedeze, urmându-i exemplul. „Nu știți prin ce am trecut în viața mea ca să ajung aici. Eu le spun tinerilor să nu cedeze niciodată”.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here