Şeful guvernului Rama: Turiştii străini în Albania, dincolo de orice prognoză

Premierul Rama și-a exprimat entuziasmul pentru sosirea turiștilor în sezonul estival, unde, potrivit acestuia, s-a înregistrat un flux crescut. Şeful guvernului, referindu-se la date, spune că cifrele sosirilor de turişti străini în Albania au depăşit orice prognoză.

Pe baza datelor din sistemul TIMS al Poliției de Stat, în perioada 1 august – 8 august, pe teritoriul țării noastre au intrat 494 de mii de cetățeni străini. Pentru aceeași perioadă în urmă cu un an, erau peste 431 de mii de turiști străini. Acesta este, de asemenea, cel mai mare număr de intrări din prima săptămână a lunii august calculat în ultimii 4 ani. Șeful guvernului spune că în aceste zile în portul Durrës a fost un aflux extraordinar.

“BUNA DIMINEATA

și cu fluxurile extraordinare din aceste zile în Portul Durrës, într-un sezon turistic care înregistrează cifre de sosiri de vizitatori străini, dincolo de orice prognoză, fără a număra cetățenii Albaniei sau Kosovo, vă doresc o zi bună”.

În comparație cu turiștii străini, localnicii s-au confruntat cu creșteri de prețuri în acest sezon. De asemenea, motoarele de apă au fost cauza unora dintre incidentele cu consecințe grave asupra vieții turiștilor din acest sezon turistic.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here