După Priștina, Festivalul “Sunny Hill” și Dua Lipa vin în Albania

AMSTERDAM, NETHERLANDS - MAY 17: Dua Lipa performs on stage at Ziggo Dome on May 17, 2022 in Amsterdam, Netherlands. (Photo by Dimitri Hakke/Getty Images)

Festivalul “Sunny Hill” vine și în Albania. Atmosfera electrizantă va continua din nou la Tirana, unde pe data de 26 a acestei luni va veni în capitala noastră festivalul celebrei Dua Lipa.

Dua Lipa a publicat pe Instastory postarea paginii oficiale a festivalului unde se întreabă: “Tirana esti gata?”

Primarul Tiranei Erion Veliaj îi avertizează pe fani să se pregătească. „Mai bine pregătește-te pentru niște știri super interesante despre programul festivalului, despre bilete și multe altele. Vine foarte curând…” – se scrie pe site-ului oficial al festivalului și pagina primarului Erion Veliaj.

Festivalul de la Tirana este de așteptat să aibă loc în perioada 26-28 august în Lacul Artificial din Tirana. Dar site-ul oficial al festivalului este deja de așteptat să publice line-up-ul lor pentru trei zile consecutive de interpreți la acest festival din Tirana. “Tirana! Mai bine pregătește-te pentru niște știri super interesante despre programul festivalului, despre bilete și multe altele. Vine în curând…”, se spune în anunțul de pe site-ul festivalului.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here