Prim-ministrul Rama a revocat-o din funcție pe viceministrul Turismului, Ornela Çuçi, decizie care nu are nicio legătură cu tragicul eveniment al uciderii lui Jonada Avdia, în vârstă de 7 ani, deoarece demiterea este datată 29 iulie, în timp ce decizia a fost publicată astăzi în caietul oficial.

Decizia a fost luată de Consiliul de Miniștri. Ministrul Çuçi a ocupat acest post din 2017.

„În susținerea articolului 100 din Constituție și pct. 2, articolul 6, din Legea nr. 9000, din 30.1.2003, „Cu privire la organizarea și funcționarea Consiliului de Miniștri”, la propunerea Primului Ministru, Consiliul de Miniștri HOTĂRĂ: Dna. Ornela Çuçi, ministrul adjunct al Turismului și Mediului, este scutită de această datorie. Această decizie intră în vigoare imediat”, se arată în hotărâre. Printr-o reacție, Ornela Çuçi îi mulțumește prim-ministrului Edi Rama pentru că a acceptat cererea ei pentru din funcție, spunând că a fost cererea ei de a fi scutită de serviciul din Ministerul Turismului și Mediului. Așadar, ea nu dă nicio explicație de ce a cerut eliberarea din această functie.

„Voi continua să fiu o voce publică pentru problemele de mediu în Albania și regiune, pe care o reprezint în organizațiile internaționale de mediu, în conformitate cu competența mea profesională și conștientizarea civică”, a scris Çuçi.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here