Actorul Çun Lajçi premiat la “Rome International Movie Awards 2022”

Çun Lajçi primește importantul premiu la Festivalul de Film de la Roma. Cunoscutul actor albanez, Çun Lajçi, a fost onorat cu premiul „Cel mai bun actor în rol secundar” la evenimentul de premiere pentru film din Italia, Rome International Movie Awards 2022. A câștigat acest premiu datorită rolului său din filmul „Sofia” regizat de Eduard Grishajt.

Vestea a fost anunțată chiar de actor, printr-un articol publicat pe rețeaua de socializare Facebook. Așadar, regizorul Grishaj anunță pe rețelele de socializare că filmul „Sofia” a primit două premii.

Filmul „Sofia” a mai primit două premii la Roma International Movie Awards Film Festival, la categoriile „Cel mai bun regizor” și „Cel mai bun film romantic”.

La filmul „Sofia” au interpretat actorii: Tinka Kurti, Adem Karaga, Rita Gjeka, Çun Lajçi și Alfred Trebicka. Evenimentele din film sunt plasate din trecut până în prezent, din cel de-al Doilea Război Mondial, când o bătrână albaneză din nordul Albaniei primește acasă un soldat iugoslav rănit, care se întorcea de la război, care si ucigașul fiului; Filmul continuă cu vizita pe care nepoata comandantului rănit a făcut-o în Albania ani mai târziu. Regizorul Grishaj a spus că filmul se bazează pe o poveste adevărată și a fost inspirat de părintele Zef Pllumi.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here