Începe festivalul “Sunny Hill”. Dua Lipa va cânta în deschiderea primei seri

Festivalul fondat de cântăreața din Kosovo, Dua Lipa, „Sunny Hill”, va avea loc la Pristina în Parcul Germija pe 4, 5, 6 și 7 august. Acest festival va oferi 4 zile de muzică de la mulți artiști locali și internaționali. Festivalul își deschide porțile pentru sutele de mii de petrecăreți care abia așteaptă să se distreze pe ritmurile celor mai cunoscuți artiști.

La conferința de presă dinaintea începerii festivalului, Dua Lipa a spus că este mândră că se află în Kosovo și și-a exprimat entuziasmul față de spectacolul din această seară.

„Sunt foarte fericit să fiu acasă, în țara mea și că am ocazia să fac așa ceva”, a spus Dua Lipa.

„Este un sentiment foarte bun să vii să performam la Pristina, nu există un sentiment mai bun. Abia aștept să simt acele emoții înainte să urc pe scenă”, a adăugat ea.

Prima ediție a Festivalului „Sunny Hill” a avut loc în 2018, în timp ce ediția din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

„Sunny Hill” a anunțat că își va deschide porțile tuturor participanților la ora 12:00 și se va închide la ora 22:00. Municipiul Pristina a anunțat că este necesară oprirea circulației vehiculelor, din cauza siguranței publice și a bunei desfășurări a acestei activități.

Reamintim aici că din cauza neînțelegerilor privind solicitarea de utilizare de către Fundația „Sunny Hill” a unui teren de 17 hectare la marginea orașului Pristina, a fost anulată desfășurarea festivalului de la Pristina, care urma să se desfășoare la Tirana. Dar apoi s-a ajuns la un acord ca festivalul să aibă loc la Pristina în perioada 4-7 august și apoi la Tirana în perioada 26-28 august.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here