S-a desfășurat la Korcea a 5-a ediție a Festivalului MIK

Muzica, baletul, pictura și literatura s-au împletit în trei nopți magice ale Festivalului Internațional de Muzică de la Korça, care și-a încheiat a cincea ediție anul acesta pe insula Maligrad din Prespa.

„Aceasta a fost o ediție jubiliară, care a marcat și consolidat Festivalul MIK și a arătat încă o dată că arta adevărată nu are limite nici în gen și nici în limbaj, este universală și este cea mai frumoasă limbă, limba muzicii”, a spus soprana Inva Mula.
Din ediția jubiliară a repertoriului din acest an nu au lipsit spectacolele artistice ale violonistei Juljana Laska și ale artistei elene Katerina Kitrou, care au cântat la harpă.
Teatrul „Andon Zako Cajupi”, Bazarul din Korça, Muzeul Casa lui Sterjo Spase și Insula Maligrad din Pustec au fost cele 4 destinații principale unde a avut loc cea de-a cincea ediție a Festivalului MIK, unde timp de 3 nopți consecutive artiști locali și străini străini realizat pentru publicul iubitor de artă Korça.
O seară minunată ieri la Hanul lui i Bazar cu vocea uimitoare a Elinei Duni, care a continuat în centrul Vechiului Pazar cu muzica unor compozitori greci celebri, interpretarea maestrului de balet Ilir Shaqiri și excelenta căntareață albaneză Ledina Çelo.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here