Numărul persoanelor infectate cu COVID în țara noastră a crescut, în timp ce în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1480 de cazuri.

Din 3014 teste, 603 cetățeni din Tirana au fost testați pozitiv pentru COVID19. 9.519 cetățeni sunt activi cu Covid19 în toată țara.
În prezent, 29 de pacienți primesc tratament la spitalul COVID3. În ultimele 24 de ore, o femeie de 74 de ani din Tirana a murit.

Din cauza creșterii numărului de cetățeni afectați de Covid19, Ministerul Sănătății face din nou apel la cetățeni să nu neglijeze vaccinarea anticovid, mai ales în această perioadă de contacte crescute, din cauza mișcărilor din sezonul estival.

Orice persoană cu vârsta peste 12 ani poate fi vaccinată la centrele de sănătate din toată țara. De asemenea, Ministerul Sănătății face apel la toți cetățenii să meargă la centrele de sănătate pentru a fi vaccinați.

Ministerul avertizează toți care au avut semne de boală sau au avut contacte cu o persoană afectată de Covid19, să se izoleze imediat și contactați medicul de familie pentru a fi testat cât mai curând posibil sau sunați la Urgența Națională la numărul unic 127.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here