Travel Fest Albania este festivalul internațional de film cu tema: natură, mediu și ecologie, lume subacvatică, biodiversitate, floră, alpinism, sporturi și aventuri extreme, locuri istorice, patrimoniu, expediții și călătorii, mâncare și băuturi etc.
Pe parcursul unei săptămâni, 18-24 iulie, peste 120 de filme din 42 de țări diferite ale lumii vor fi difuzate în 4 cinematografe din capitală: Amfiteatrul lacului, Cinematograful Millennium,Centrul TEN,Parcul Rinia. Intrarea este liberă! Romania va participa la acest eveniment cu filmul: “Totul despre Florin Dobre, mai puțin câteva lucruri”. Autorul este Valentin Anghel, producător UNATC.

Mentionam ca la premiile SIIMFEST 2019 juriul a acordat o menţiune pentru filmul studențesc “Totul despre Florin Dobre, mai puțin câteva lucruri”. “Autorul a reușit să surprindă cu acuratețe transformarea sufletească a designerului Florin Dobre, de la lumea exterioară, strălucitoare în care trăiește, la trăirea interoară profundă, fără a-și părăsi profesia”. Filmul va fi prezentat la Cinematograful Millenium, miercuri 20 iulie 2022.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here