Numărul persoanelor infectate cu COVID este în creștere, în ultimele 24 de ore 550 de cetățeni fiind pozitivi!

Între timp, în ultimele 24 de ore, a fost înregistrată o victimă a coronavirusului. După cum a anunțat Ministerul Sănătății, un cetățean în vârstă de 81 de ani din Tirana a încetat din viață. În prezent, 19 pacienți primesc tratament în spitalul COVID3
Numărul cetățenilor infectați cu COVID a crescut semnificativ în ultimele 24 de ore. Din 1537 de teste efectuate în toată țara, 550 de cetățeni au fost testați pozitiv pentru COVID.
Între timp, în ultimele 24 de ore, a fost înregistrată o victimă a coronavirusului. După cum a anunțat Ministerul Sănătății, un cetățean în vârstă de 81 de ani din Tirana a încetat din viață. În prezent, 19 pacienți primesc tratament în spitalul COVID3.
În prezent, în toată țara există 2.164 de cetățeni activi cu Covid19. Având în vedere creșterea numărului de cetățeni afectați de Covid19, Ministerul Sănătății face din nou apel la cetățeni să nu neglijeze vaccinarea anticovid, mai ales în această perioadă de contact în creștere, din cauza mișcărilor din sezonul estival.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here