Un arbitru român pentru Finala competiţiei Europa Conference League

Românul Istvan Kovacs va arbitra finala competiţiei Europa Conference League, care va opune echipele AS Roma şi Feyenoord Rotterdam, pe 25 mai, de la ora 22:00, pe Arena Kombetare din Tirana, a anunţat, miercuri, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial potrivit AGERPRES.  

În vârstă de 37 de ani, Istvan Kovacs va conduce prima sa finală europeană la nivel de club. În acest sezon, românul a condus 10 partide în competiţiile europene intercluburi, inclusiv prima manşă a semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Real Madrid, scor 4-3. 

Data de  25 mai va fi zi liber pentru toate instituțiile publice care fac parte din municipiul Tirana. Este de menționat faptul că interesul fanilor este atât de mare încât pentru zilele de 24 și 25 mai toate hotelurile din districtul Tirana sunt rezervate și multe dintre ele au rezervat în hotelurile din Durrës.

Finala competiţiei Europa Conference League, va opune echipele AS Roma şi Feyenoord Rotterdam, pe 25 mai, de la ora 22:00, pe Arena Kombetare din Tirana.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here