“Căsătoria”, trei seri la amfiteatrul lângă parcul din Tirana

Comedia „Căsătoria”, opera autorului Anton Cehov, în regia lui Driada Dervishi vine pentru trei seri pe 21, 22 și 23 mai la ora 19:30 la amfiteatrul lacului Tirana. În această comedie o găsește pe mireasa distrată, a unui mire zgârcit. De asemenea, un soț, care s-a săturat de responsabilitățile și poverile pe care i le dă soția în fiecare zi, care îl vor împiedica pe mirele să se căsătorească, arătându-i cum va fi viața lui după un an de căsnicie. O văduvă elegantă și fermecătoare se întâlnește cu un proprietar de teren și întâlnirea se încheie într-un duel! Un băiat, îndrăgostit, decide să o propună în căsătorie pe fata visurilor sale, dar situația intră într-o dezbatere de proprietate, care implică întreaga familie.
În roluri sunt actorii Amos Muji Zaharia, Adelina Muça, Gentian Zenelaj, Xhejni Fama, Mimoza Marjanaku, Suela Bako, Andia Xhunga, Gjergj Doçi, Alesia Xhemalaj și Jaho Guma.
Comedia este rezumatul din 5 părți: „Căsătorie”, „Neintenționat tragic”, „Urs”, „Propunere”, pentru a se încheia cu „Cântecul lebedelor”, conceput ca un cântec al nostalgiei timpului trecut.liric, care descrie toată creativitatea cunoscutului dramaturg rus Anton Cehov, care vine sub conducerea lui Driada Derviș având în vedere interesul publicului.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here