WRS cu “Llamame” este în Finala Eurovision

România avansează în semifinalele Eurovision 2022. Andrei-Ionuț Ursu, cunoscut sub numele de scenă WRS, a reprezentat România la Eurovision 2022. Are 28 de ani și a lucrat ca dansator pentru mai multe vedete pop românești cunoscute, dar și în spectacole precum „Romania’s got talent” și versiunea românească a „The Voice”. Cântecul său, „Llámame”, a primit atenție în timpul celei de-a doua reprezentații la Torino, în ciuda dificultăților tehnice semnalate. Aproximativ 183 de milioane de spectatori, mulți dintre ei tineri, au participat anul trecut la Eurovision. Alte zeci de milioane l-au urmărit pe diverse platforme de socializare. De data aceasta, fanii au avut ocazia să urmărească emisiunea în direct pe TikTok, „partenerul oficial de divertisment”. Ei au văzut, de asemenea, în culise, care nu puteau fi văzute la televiziunile tradiționale.

România cu  “WRS” si piesa “Llamame” are număr de concurs 02,  diseară , 14 mai! Spectacolul va începe la ora 21:00, ora Albaniei.

Puteti vota dupa START VOT, pe numărul de telefon afişat pe ecran, pe postul TV naţional din ţara în care vă aflaţi! Se poate vota de 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon !

Se poate vota si pe aplicatia descarcata de pe site-ul Eurovision.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here