Partidul Socialist va convoca grupul parlamentar, unde deputații vor propune trei nume pentru candidații la președinție. Președintele grupului parlamentar PS, dl. Taulant Balla, a invitat publicul la consultări privind alegerea noului președinte al țării, unde i s-a cerut să propună un nume pe care îl doresc. Această propunere ar trebui făcută în e-mailul oficial al grupului parlamentar PS. Vor avea loc și consultări cu societatea civilă. Balla a exclus consultările cu Sali Berisha, în timp ce el a declarat că le vor ține cu Alibeaj.
„Consultări cu grupurile parlamentare, iar aici le vom propune grupurilor într-o ședință de marți după-amiază, Alibeaj în calitate de președinte al Partidului Democrat, Mesila Doda și Fatmira Mediu”, a spus Balla. Şeful grupului parlamentar SP, Taulant Balla, într-o comunicare cu jurnaliştii din Preşedinţia Adunării, despre procesul de alegere a Preşedintelui Republicii, a spus că o parte din consultări va fi PD, cu preşedintele Parlamentului. grup, Enkelejd Alibeaj, Mesila Doda si Fatmir Mediu.
„Mâine în această sală a grupului parlamentar vom primi primele propuneri cu nume concrete pentru candidații la președinție, de la membrii grupului parlamentar.
Într-un astfel de plic, fiecare deputat al grupului parlamentar va avea posibilitatea de a propune cel mult 3 candidați. Aceasta este una dintre părți, apoi împreună cu lista și celălalt coleg Damian vom evalua propunerile venite din cadrul grupului parlamentar.
În același timp, dorim să încurajăm publicul să facă parte din acest proces, așa că pe adresa de e-mail oficială a grupului nostru parlamentar am încuraja publicul să-și aducă propunerile. Acesta este un nou standard care trebuie separat de vechiul culis al consultărilor, pentru alegerea șefului statului. Iar oamenii nu pot fi excluși de la dreptul de a aduce propuneri, fiecare cetățean al acestei țări a implorat ca pe această adresă de email, am ales comunicarea oficială pentru a aduce propunerea lui care cred că ar trebui să fie președinte.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here