În prezența profesorilor, studenților, muzicieniilor, artiștilor cunoscuți, represantiilor ai diferitelor asociații care livrează artă muzicală, foști studenți ai Facultății de Muzică, a fost inaugurată joi, 31 martie 2022 „Istoria muzicii albaneze” de către compozitorul și profesorul Nestor Kraja.

Acest eveniment desfasurat de prezența presei a venit într-un moment în care Facultatea de Muzică desfășoară o serie de activități.
În ceremonia organizată în sala „Ibrahim Madhi” de la Universitatea de Arte a vorbit și a onorat opera autorului nume cunoscute ale acestei Facultăți precum: lectorul și violonistul Lorenc Radovani, compozitorul și lectorul Aulon Naçi care s-a concentrat pe analiza acestei publicatii.


Decanul Facultății de Muzică din cadrul Universității de Arte Prof. Dr. Isak Shehu, în discursul său, l-a salutat pe autor și a arătat încă o dată sprijinul pentru ca publicațiile de această natură să continue și să contribuie la studenți și nu numai.


În discursul său, autorul Kraja și-a exprimat recunoștința față de cei prezenți și a spus că această publicație a venit după o perioadă de pandemie, când se vorbeste de război și de o grea actualitate economico-politică și socială.

Cartea este ca o piatră în evoluțiile muzicale ale țării care cu siguranță va deveni mai mare și va fi urmat de alți contribuitori”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.