“Istoria muzicii albaneze”, carte publicată de artistul Nestor Kraja

În prezența profesorilor, studenților, muzicieniilor, artiștilor cunoscuți, represantiilor ai diferitelor asociații care livrează artă muzicală, foști studenți ai Facultății de Muzică, a fost inaugurată joi, 31 martie 2022 „Istoria muzicii albaneze” de către compozitorul și profesorul Nestor Kraja.

Acest eveniment desfasurat de prezența presei a venit într-un moment în care Facultatea de Muzică desfășoară o serie de activități.
În ceremonia organizată în sala „Ibrahim Madhi” de la Universitatea de Arte a vorbit și a onorat opera autorului nume cunoscute ale acestei Facultăți precum: lectorul și violonistul Lorenc Radovani, compozitorul și lectorul Aulon Naçi care s-a concentrat pe analiza acestei publicatii.


Decanul Facultății de Muzică din cadrul Universității de Arte Prof. Dr. Isak Shehu, în discursul său, l-a salutat pe autor și a arătat încă o dată sprijinul pentru ca publicațiile de această natură să continue și să contribuie la studenți și nu numai.


În discursul său, autorul Kraja și-a exprimat recunoștința față de cei prezenți și a spus că această publicație a venit după o perioadă de pandemie, când se vorbeste de război și de o grea actualitate economico-politică și socială.

Cartea este ca o piatră în evoluțiile muzicale ale țării care cu siguranță va deveni mai mare și va fi urmat de alți contribuitori”.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here