Mediul asociativ românesc din diaspora întâlnire online cu delegația DRP

Pe 24 martie 2022, o delegație a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, formată din Gheorghe Cârciu, secretar de stat, Mihai Șerban, Director general și Radu Cosma, Director Direcția proiecte pentru dispora și comunități istorice, a avut o întâlnire online cu peste 100 de reprezentanți ai mediul asociativ din diaspora. Potrivit site-ului drp.gov.ro principalele subiecte de discuție au vizat finanțările nerambursabile oferite de către DRP, dar și proiectele pe care instituția urmează să le deruleze în acest an.

“Vocea românilor din afara granițelor merită să fie auzită”, a declarat secretarul de stat, care a transmis că astfel de întâlniri vor continua să fie organizate periodic.

Următoarea întâlnire va fi organizată în două săptămâni. Fiecare reprezant al mediului asociativ care doreste sa participe la întâlnirile cu mediul asociativ din diaspora poate contacta DRP la adresa de e-mail proiecte@dprp.gov.ro menționând dorința de a participa si trimitând datele de contact.

“Ne dorim să finanțăm fiecare proiect care corespunde cerințelor de eligibilitate și care are o valoare reală pentru comunitățile românești din afara granițelor. Mediul asociativ românesc este partenerul nostru în toate activitățile derulate!” – Gheorghe Cârciu, secretar de stat.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here