Implicată în grupul criminal, poliția italiană o arestează pe celebra artistă albaneză

Implicată în grupul criminal, poliția italiană o arestează pe cunoscuta cântăreață Elsa Lila 

Celebra cântăreață Elsa Lila, precum și sportistul albanez Petrit Bardhi, au căzut în mâinile poliției italiene, ca parte a unei rețele de trafic și distribuție de droguri din Italia. 

În plus, au fost arestate alte 11 persoane, care operau în zona lui Ahile din Roma. Potrivit presei italiene, activitatea a fost coordonată de un bar de jocuri de noroc pe care grupul îl avea în Acilia și era condus de cântăreața Elsa Lila, care era contabila grupului. 

Drogurile și aparatele de jocuri de noroc erau afacerile acestui grup. 

În cadrul operațiunii poliției italiene au fost ridicate 5 kilograme de cocaină și 125 de kilograme de canabis. 

Presa locală scrie că acest grup a ținut legătura cu nume cunoscute ale lumii criminale din capitala Italiei, precum și cu familiile mafiote. 

Elsa a fost una dintre cântărețele pe care publicul i-a îmbrățișat și i-a iubit foarte mult. Lila era încă o adolescentă când a urcat pe scenă în 1996 și a câștigat Festivalul RTSH. De atunci, cântăreața a cunoscut multe succese. 

Acest succes în Albania, Elsa a căutat să-l urmeze în Italia. A atins scena mare a Festivalului de la Sanremo cu piesa „Valeria” în 2003. În 2007 a participat din nou cu piesa „Il senso della vita”. De atunci, viața artistei a continuat la Roma. Elsa este mama unei fetițe de 10 ani pe nume Evita. 

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here