La Teatrul de Operă și Balet din Tirana va fi pus pe scenă baletul „Giselle”

Pe 13-14-15 martie și 16 martie, la ora 19:00, capodopera baletului clasic „Giselle” este așteptată să revină la Teatrul Național de Operă și Balet. Baletul în două acte cu muzică de Adolphe Adam este compus pe motivele unei vechi legende germane coregrafiate de J.Perrot, J.Corrali, M.Petipa.

Drama de balet se concentrează pe dragoste. O fată de 15 ani se îndrăgostește pentru prima dată, dar este dezamăgită pentru că cel care este înlăturat ca țăran este de fapt un prinț. Chiar și în viața de apoi, ea continuă să-l iubească, în ciuda faptului că el a mințit-o. Războiul ticăloșilor este de așa natură încât vor să distrugă această iubire și după moarte, dar marea forță a iubirii o face să triumfe, totuși este o umbră în jurul ei.

  “Giselle” revine la #TKOB

13-14-15-16 MARTIE – ORA 19:00

 Baletul în două acte, cu muzică de Adolphe Adam este construit pe motivele unei vechi legende germane coregrafiate de J. Perrot, J. Corrali, M. Petipa.

Vânzarea biletelor încep pe 28 februarie la ghișeul TKOB, în fiecare zi între orele 10:00 – 14:00 și 16:00 – 20:00.

„Purtarea măștii în timpul șederii dumneavoastră la TKOB și în timpul spectacolului este obligatorie”, a anunțat ministrul Margariti.

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here