“Luka” la Teatrul Experimental

Sâmbătă și duminică la ora 10:30 începe premiera “Luka” la Teatrul Național Experimental „Kujtim Spahivogli”. Regizorul piesei este Klejdi Metaj, coregraf Mateo Dervishaj, designer de costume Sofi Kara, scenografia Beqo Nanaj. 

Actorii în roluri din această piesă de premieră sunt Aleksandër Mitrollari, Mateo Dervishaj, Rexhina Ibro, Anxhelo Shkreli și Ismail Shino. 

Aceasta este povestea fantastică a modului în care prieteniile din copilărie stabilesc adesea cursul spre cine vrem să fim. 

„Luka” este o adaptare teatrală a filmului cu același titlu, care este în prezent foarte popular printre copii și are premiere în teatru. 

„Luka” este o poveste despre două creaturi marine, care își părăsesc casele de apă pentru a descoperi minunile de pe suprafața pământului. Este o poveste dulce despre creșterea în vârstă pentru curaj, curiozitate și prietenie, precum cea a lui Luka cu Alberton. Experiența de călătorie pe care o fac pe uscat și coborârea lor din ocean are multe surprize. Un „monstru marin” poate fi o metaforă pentru toate (modurile) de a te simți diferit, ca să fii adolescent sau chiar înainte de adolescență, fiecare moment în care te simți ciudat. O modalitate grozavă de a vorbi despre cum ar trebui să ne acceptăm mai întâi pe noi înșine, indiferent de cum ne simțim.  

GIF Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here